Përgjysmohet puna e kryer e punëtorëve tanë të ndërtimit në tremujorin e parë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Përgjysmohet puna e kryer e punëtorëve tanë të ndërtimit në tremujorin e parë

Në periudhën janar-mars të këtij viti, vlera e përgjithshme e punimeve të kontraktuara ndërtimore jashtë vendit arrin në 178.318.000 denarë, që është për 24,7 për qind më pak në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Në tremujorin e parë të këtij viti, operativi ndërtimor nga vendi jashtë shtetit ka kryer punime ndërtimore në vlerë të përgjithshme prej 24.090.000 denarëve, që është 51 për qind më pak në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. mb/

Related posts

Drejtoresha e Spitalit të Kumanovës pozitive në koronavirus

Televizioni Koha

Nuk ka orë të re policore, kontrolle më të rrepta nga MPB-ja dhe inspektorët, është ende herët për hapjen e aeroporteve

Televizioni Koha

29 raste të reja 5 nga Tetova me Covid-19, shërohen 6 pacientë

Televizioni Koha

Leave a Comment