Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Policia e Maqedonisë do të kontrollojë nëpër shtëpitë private ku ka festime dhe takime - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Policia e Maqedonisë do të kontrollojë nëpër shtëpitë private ku ka festime dhe takime

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e obligoi Ministrinë për Punë të Brendshme të intensifikojë kontrollet nëpër shtëpi private ku organizohen festime dhe takime, me qëllim që të ndalojë mbajtjen e tyre.

“Obligohet Ministria për Punë të Brendshme të intensifikojë kontrollet nëpër shtëpi private dhe vula ku organizohen festime dhe takime, me qëllim që të ndërmerren masa për parandalimin e këtyre tubimeve”, thuhet në vendimin e Qeverisë.

Sipas këtij vendimi, ndaj pronarëve të objekteve dhe personave që ndodhen brenda do të ndërmerren masa për mosrespektim të masave dhe rekomandimeve nga Qeveria për parandalimin e Covid -19.

Qeveria gjithashtu obligoi MPB-në, që nëse është nevoja, të përpunojë rregulla me fuqi ligjore, ku do të miratohet vendimi për ndalim prej 14 ditësh për mbajtjen e ligjëratave dhe trajnimeve dhe testimeve në autoshkolla.

Related posts

Kujdes me reformat kuturu në arsim!

Televizioni Koha

48 të shëruar nga koronavirusi vetëm në 24 orët e fundit

Televizioni Koha

Ekskluzive: Në 4 vjetorin e vdekjes së Almirit, Apeli ia ka ulur dënimin Boban Iliqit prej 6 në 4 vjet burg

Televizioni Koha

Leave a Comment