Rajon

Politikanja shqiptare ndahet nga bashkëshorti

Ish-deputetja e Partisë Demokratike dhe njëherësh edhe anëtare e kryesisë në këtë parti, ka vendosur të ndahet nga bashkëshorti Ilir Shqina.

Shqina ka qenë pedagog i Dumës dhe diplomat i ambasadës shqiptare në Slloveni.

Sipas dokumentacionit që është publikuar nga ‘Shqiptarja.com’, është vetë Grida që ka hapur procedurat e divorcit në gjykatë.

Padia civile e saj është regjistruar në sekretarinë e gjykatës së Tiranës dhe në datën 15 shkurt 2019, gjykata e Tiranës me vendimin nr.1057 ka vendosur të divorcojë çiftin.

Related posts

Në të njëjtën kohë qytetarët protestojnë në Drenas, dhe deputetët diskutojnë në Kuvend, për rastin e 16 vjeçares

admin-tvkoha

Bashkëpunimi për mbrojtjen do të rritet, por Turqia kërkon të ndërmerren masa kundër Fetos

Televizioni Koha

Ceremonia për certifikim me titull Ambasador për Paqe z. Tahir Shabani nga Federata e Paqes Universale dhe Federata e Grave për Paqen Botërore, me rastin e inaugurimit me seli pran Kombeve të Bashkuara në Gjenevë

Televizioni Koha

Leave a Comment