Prezantim i raportit për punën e ASHAAM dhe AKE dhe debat për 5G – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Prezantim i raportit për punën e ASHAAM dhe AKE dhe debat për 5G

Raporti i pestë periodik monitorues për punën e Agjencisë për shërbime audio dhe audiovizuale mediale (ASHAAM) dhe Agjencisë për komunikime elektronike (AKE) do të prezantohet sot në kuadër të projektit “Monitoring i efikasitetit, efektivitetit, transparencës dhe përgjegjësisë të trupave rregullatorë për mediumet – PROformance Watch II”.

Në prezantimin e raportit u paralajmërua debat edhe për atë se çka paraqet 5G-teknologjia, me përparësitë dhe negativitetet nga shfrytëzimi i saj.

Aktivitetet i zbatojnë Eurotink – Qendra për strategji evropiane, OJQ Inforqendra, Transparencë Maqedoni dhe Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut.

MEDIAL.mk

Related posts

Sot i jepet lamtumira e fundit mësuesit Lirim Selmani nga fshati Sellarca e Epërme

Televizioni Koha

Banka botërore: Rënia më e madhe globale në ekonomi që nga Lufta e Dytë Botërore

Televizioni Koha

RMV, sot dhe nesër mbi 40 gradë, nga e mërkura do të ketë rënie të lehtë të temperaturave

Televizioni Koha

Leave a Comment