Prezantim i studimit për efektet nga KOVID-19 ndaj sektorit hotelierik turistik – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Prezantim i studimit për efektet nga KOVID-19 ndaj sektorit hotelierik turistik

Në Odën ekonomike të Maqedonisë sot do të prezantohen gjetjet kyçe nga “Studimi për efektet e shkaktuara nga KOVID-19 ndaj sektorit turistik hotelierik, me rekomandime për përballje me efektet ekonomike”.

Prezantimi është organizuar në kuadër të Projektit të USAID-it “Partneriteti për rregullativë më të mirë të biznesit”, të implementuar nga “EPI QENDRA Internacional” dhe katër partnerë kyç: Oda ekonomike e Maqedonisë, Oda ekonomike për teknologji informatike dhe të komunikimit – MASIT, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore dhe Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonisë. fb/

Related posts

Turizmi botëror do të humb mbi 22 miliardë dollarë për shkak të epidemisë së koronavirusit të ri

Televizioni Koha

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Televizioni Koha

Mbyllet edhe Kopshti Zoologjik në Shkup si masë kundër korona virusit

Televizioni Koha

Leave a Comment