29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pritet diçka e bukur në Tetovë kori ” Fluturat” shpall audicion për fëmijë

Pritet diçka e bukur në Tetovë kori ” Fluturat” shpall audicion për fëmijë , bashkë me prof . Arjan Kuriu- Grubi nga klasat; 2,3,4,5, dhe 6.

 

 

Të fundit