11/12/2023
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Pritje simbolike e vitit të ri në Tetovë dhe Gostivar

Qytetarët e Tetovës dhe të Gostivarit edhe këtë vit në mënyrë simbolike do të mund të festojnë natën e ndrrimit të motmoteve.Komuna e Tetovës dhe e Gostivarit, nuk kanë paraparë ndonjë manifestim madhështor për natën më të hareshme të vitit.Komuna e Tetovës për natën e vitit të ri, nuk do të bëjë çkyçjen e ndriçmimit publik, kurse janë paraparë edhe disa aktivitete tjera në pjesën qendrore, por pa shumë pompozitet thotë kryetari I komunës së Tetovës Bilall Kasami.

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari shkon edhe përtej kryetarit të komunës së Tetovës.Ai do të shfrtëzojë zbukurimet e viteve të kaluara.

Për dallim nga komuna e Tetovës dhe ajo e Gostivarit, në disa qytete tjera tashmë janë paraparaljmëruar se do të ketë festa dhe zbukurime edhe përskaj krizës energjetike dhe ekonomike.TV KOHA

Të fundit