Procedurat e falimentimit në pritje derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Procedurat e falimentimit në pritje derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme

Qeveria në seancën e djeshme solli Dekret me të cilin hyn në fuqi Ligji për falimentim gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

Sipas Dekretit, të gjitha procedurat e filluara të falimentimit – procedurë paraprake për hapjen e procedurës së falimentimit dhe hapje e procedurës së falimentimit mbi debitorin e falimentimit, shtyhen derisa sa të zgjasë gjendja e jashtëzakonshme.

“Debitorëve falimentues të cilët i plotësojnë kushtet për hapjen e procedurës së falimentimit ose inciimin e procedurës paraprake, nuk do të hapen procedura të falimentimit dhe të inicohen procedura paraprake gjatë kohës së gjendjes së jashtëzakonshme”, thekson Qeveria. fb/

Related posts

Komunës së Gostivarit iu kthyen ingerencat e marra në arsim, MASH-i veproi kundër vullnetit të të punësuarve në arsim dhe në dëm të tyre

Televizioni Koha

BDI: Opozita braktisi tryezën, por jo edhe korridoret e LSDM dhe OBRM-PDUKM-së

Televizioni Koha

Shkup: 17 vjet në arrati, arrestohet 63-vjeçari për vuajtjen e dënimit me burg prej 12 vjetësh

Televizioni Koha

Leave a Comment