Promovim i librit “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i Mbretërisë bullgare” – Përmbledhje dokumentesh – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Promovim i librit “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i Mbretërisë bullgare” – Përmbledhje dokumentesh

Departamenti për studimin dhe hulumtimin e Holokaustit pranë Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, me rastin e 77 vjetorit të deportimit të hebrenjve të Maqedonisë për në Treblinka, sot do ta promovojë librin “Legjislacioni bazik mbi antisemitizmin i Mbretërisë bullgare” – Përmbledhje dokumentesh, nga autorët Skender Asani, Nora Maliqi Zylali dhe Vllado Popovski.

Siç është paralajmëruar. fjalim përshëndetës do të kenë Talat Xhaferi – kryetar i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. .MIA

Related posts

Maqedoni: Kartelat e pagesave do të jepen në llogari të veçanta

Televizioni Koha

Nesër zyrtarisht bëhet hapja e pikës së re kufitare Bellanoc- Stançiç

Televizioni Koha

Dialogjet Korona “Ndikimi i sfidave të reja politike dhe juridike nga pandemia”

Televizioni Koha

Leave a Comment