Promovimi i publikimit për ballafaqim me fenomenet e populizmit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Promovimi i publikimit për ballafaqim me fenomenet e populizmit

Instituti për Shkenca Shoqërore dhe Humaniste (ISHSHH) sot do ta promovojë publikimin “Polarizimi si mjet për qeverisjen populiste, si të tejkalohet: Analizë e bazuar në rastin e Maqedonisë në angazhimet socio-politike për tejkalimin e gjendjes së “shtetit të robëruar” si trajtë kryesore e menaxhimit”.

Promovues i publikimit do të jetë Gordan Georgiev, drejtues i projektit, ndërsa komente në diskutim do të japë Ana Petrushevska, drejtori i Rrjetit ballkanik i investiguesve dhe reporterëve (BIRN) Maqedoni.

Ky publikim paraqet dokument përfundimtar të projektit fokus kryesor i së cilit është në sferat e pajtimit, së drejtës së tranzicionit dhe depolarizimit të diskursit publik të cilin Instituti e realizoi gjatë vitit të kaluar në bashkëpunim me fondacionin National Endowment for Democracy (NED), thuhet në kumtesën e ISHSHH.

Related posts

Qeveria e Maqedonisë zvogëlon fondin e ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’

Televizioni Koha

Hekuran Duka falënderon qytetarët e Dibrës për sjelljen e tyre gjatë krizës

Televizioni Koha

Pendarovski nesër do t’i bëjë të ditura qëndrimet për gjendjen e jashtëzakonshme, për takimin e liderëve dhe për zgjedhjet

Televizioni Koha

Leave a Comment