03/12/2023
5.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Prona e Gruevskit e konfiskuar me vendime të gjykatës del në shitje

Agjencia për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar njoftoi se është iniciuar procedurë për kthimin e mjeteve në buxhetin e shtetit nga pasuria e konfiskuar e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski. Bëhet fjalë për banesa, banesa dhe truall ndërtimi që i janë marrë me vendime gjyqësore të formës së prerë.

-Me hyrjen në procedurë qeveritare filloi kthimi i mjeteve në buxhetin e shtetit nga pasuria e konfiskuar e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski. Fjala është për dy banesa që gjenden në rrugën Bihaçka, njëra prej 65m2, tjetra 44m2, në Kisella Voda , të konfiskuara me aktgjykim të formës së prerë III KOK nr.63/21 nga Gjykata Themelore Penale Shkup. Përveç këtyre dy banesave, janë sekuestruar edhe tre banesa në Panorama Residence, si dhe tokë ndërtimore në Komunën Qendër dhe tokë ndërtimore në Norovë, të cilat po ashtu në një kohë të shkurtër do të vihen në proces shitje, njofton Agjencia për menaxhim me pronat e konfiskuara. /MIA

Të fundit