29/11/2023
5.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Propozim-buxheti për vitin 2021 në debat kuvendor

Debati kuvendor rreth Propozim-buxhetit për vitin e ardhshëm fillon prej sot në Komisionin amë për financim dhe buxhet. Në pajtim me Rregulloren e Kuvendit, Komisioni mund të zgjasë deri në 10 ditë, pastaj me plotësim, nëse pranohen amendamente, do të debatohet në seancë plenare.

Në Propozim-buxhetin qeveritar janë parashtruar 528 amendamente, prej të cilave pjesa më e madhe janë nga VMRO-DPMNE – 390 dhe të tjerat nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.

Të fundit