Qendra pranuese për emigrantë në Gjevgjeli mori ndihmë gjermane në pajisje mbrojtëse - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qendra pranuese për emigrantë në Gjevgjeli mori ndihmë gjermane në pajisje mbrojtëse

Shoqata gjermane për bashkëpunim internacional sot në qendrën pranuese për tranzit të emigrantëve “Vinojug” në Gjevgjeli ndau donacion në pajisje mbrojtëse në luftën kundër pandemisë së koronavirusit.

Pajisja e dhuruar përmban maska mbrojtëse, doreza, termometra pa kontakt, spërkatës antiseptik, mjete për dezinfektim dhe syza mbrojtës.

Drejtorit të QPT “Vinojug” donacionin gjerman ia dorëzoi Magdalena Nestorovska, koordinuese kombëtare e komisionit për luftë kundër tregtisë me njerëz dhe emigrimit ilegal. im/sa/

Related posts

Spanja ia kalon Iranit me viktima të koronavirusit, rreth 400 të vdekur për 24 orë

Televizioni Koha

Dëmshpërblehen 80 për qind e depozituesve në Eurostandard , janë paguar 3.3 miliardë denarë

Televizioni Koha

Punëdhënësit gjermanë: Kemi nevojë për punëtorë nga Ballkani Perëndimor

Televizioni Koha

Leave a Comment