Qeveria e angazhoi MPB-në për të përcaktuar përgjegjësinë për liturgjinë në Strugë dhe për shënimin e Ditës së policisë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qeveria e angazhoi MPB-në për të përcaktuar përgjegjësinë për liturgjinë në Strugë dhe për shënimin e Ditës së policisë

Qeveria në seancën e sotme e angazhoi Ministrinë e Punëve të Brendshme menjëherë ta hetojë rastin me mbajtjen e ngjarjes fetare gjatë ditës së djeshme në Strugë si dhe shënimin e organizuar nga MPB me rastin e Ditës së policisë, të cilat paraqesin mosrespektim serioz dhe shkelje e ndalesave të vendosura nga Qeveria, të përcaktojë përgjegjësi dhe të ndërmerren masa përkatëse ndaj personave përgjegjës dhe për të njëjtën ta informojë Qeverinë.

Siç kumtoi pres shërbimi qeveritar, Qeveria e dënoi edhe sulmin verbal ndaj gazetarit të TV Klan në ngjarjen me të cilën shënohej Dita e policisë dhe kërkoi të ngrihet hetim për përcaktimin e përgjegjësisë për sjelljen e tillë dhe të sanksionohen autorët. shk/

Related posts

Në mungesë të vaksinave kundër Covid-19, qytetarët imunizohen në Serbi e Bullgari

Televizioni Koha

Në Kërçovë është lënduar një person nga shpërthimi i bombolës së gazit në një automjet

Televizioni Koha

MPPS: Subvencionim i pagave edhe për 438 persona të papunësuar

Televizioni Koha

Leave a Comment