Qeveria e Maqedonisë ka bërë dezinfektimin e institucioneve dhe organeve administrative – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë ka bërë dezinfektimin e institucioneve dhe organeve administrative

Operatori special i autorizuar sot dezinfektoi ambientet e të gjitha ministrive, si dhe organeve administrative me frekuencë më të lartë të qytetarëve me administratën, tha Qeveria.

Masa e dezinfektimit u krye mbi bazën e konkluzioneve dhe rekomandimeve të bëra nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë për parandalimin dhe mbrojtjen e shëndetit publik dhe shëndetit të qytetarëve kundër coronavirusit.

Dezinfektimi u krye edhe në objektet e rezidencës së Presidentit të Republikës dhe kryetarit të Qeverisë, në ambientet hotelierike të institucioneve shtetërore, në depot e shërbimeve të përgjithshme, si dhe në parkun e z për punët të përgjithshme dhe të përbashkët të qeverisë./Telegrafi/

Related posts

Qendrat tregtare në Maqedoni reagojnë ndaj masave të Qeverisë: Ne nuk jemi shkaktarë për shkallën e ulët të vaksinimit

Televizioni Koha

LSDM: Përbërja e deputetëve të LSDM-së në Kuvend solli vendime historike

Televizioni Koha

IMUNIZIMI I POPULLATËS, SOT NË DISKUTIM NË SEANCËN E QEVERISË SË MAQEDONISË SË VERIUT

Televizioni Koha

Leave a Comment