Qeveria e Maqedonisë ndanë 78 milionë denarë për organizim dhe rikonstruim të hapësirave publike në klinikën “Nënë Tereza” – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë ndanë 78 milionë denarë për organizim dhe rikonstruim të hapësirave publike në klinikën “Nënë Tereza”

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ndau 78 milionë denarë për organizim dhe rikonstruktim të hapësirës publike në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” në Shkup me qëllim sigurimin e funksionimit më efikas dhe ofrimin e shërbimeve mjekësore, dërgimin dhe transportimin e pacientëve të sëmurë nga coronavirusi dhe funksionim të pandërprerë të klinikave të tjera në Qendrën Klinike në kushte të vëllimit të rritur të punës gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

“Sipas Nenit 2 nga ky Dekret, pjesëmarrja financiare e Qeverisë është për shpenzime për rekonstruktim të rrugëve dhe trotuareve, hapjen e hyrjeve të reja, ndarjen e komunikacionit automobilistik dhe këmbësorëve dhe lëvizje të pandërprerë të automjeteve dhe automjeteve të Ndihmës së Shpejtë, mjekët dhe pacientët e klinikës, si dhe pastrimin e hapësirave publike në hapësirën e Qendrës Klinike “Nëna Terezë” Shkup, informojnë nga qeveria.

Mjetet e përcaktuara me këtë dekret Ministria e Financave do t’ia transferojë Bashkisë së Shkupit, i cili e realizon rekonstruktimin e hapësirave publike në këtë hapësirë./Telegrafi/

Related posts

Në vend se 600, janë shitur 2.000 bileta! Padi penale për organizatorin e koncertit të Petar Grashos

Televizioni Koha

“Gazeta ekspres”: Anëtarë të Aleancës për Shqiptarët do të themelojnë Vetëvendosje në Maqedoninë e Veriut

Televizioni Koha

OSMANI NË TWITTER: MBËRRIJNË NGA BULLGARIA MBI 50.000 VAKSINA “PFIZER”

Televizioni Koha

Leave a Comment