Qeveria e SHBA-ve, sapo miratoi 1,1 milion dollarë për mbështetje të Republikës së Maqedonisë së Veriut në ballafaqimin me COVID-19. - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qeveria e SHBA-ve, sapo miratoi 1,1 milion dollarë për mbështetje të Republikës së Maqedonisë së Veriut në ballafaqimin me COVID-19.

Arrijnë lajme të reja dhe të mira: Qeveria e SHBA-ve, sapo miratoi 1,1 milion dollarë për mbështetje të Republikës së Maqedonisë së Veriut në ballafaqimin me COVID-19. Mjetet do te shpërndahen përmes USAID-it në zyrat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe UNICEF, ndërkaq dedikohen për përgatitjen e laboratorëve për testim masiv, për ndjekjen e të infektuarve dhe të sëmurëve, për edukim dhe informim, për mbështetje të kujdesit shëndetësor dhe të sëmurëve etj. Kriza është e rëndë dhe punojmë me përkushtim, por mirë është ta dimë se në këto kohëra të vështira kemi miq që janë këtu me ne ,shkruan Bujar Osmani në FB

Related posts

Unicef me platformë online, do t’i ndihmojë nxënësit në Maqedoni ta vazhdojnë mësimin nga shtëpia

Televizioni Koha

Qeveria në seancë do ta shqyrtojë propozimin për lehtësimin e masave

Televizioni Koha

Tensione para godinës së shembur të Teatrit Kombëtar në Tiranë, protestuesit çajnë kordonin e policisë

Televizioni Koha

Leave a Comment