24/09/2023
24.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ramazani po afrohet, në këtë fshat koha e iftarit do të lajmërohet me krisjen e topit

Ramazani në fshatin Kamjan të Tetovës këtë vit do të bëhet në një atmosferë ndryshe. Për lajmërimin e kohës së iftarit do të kriset me top. Kjo paralel me dritat e xhamive që ndizen dhe ezanit që thërret në kohën e iftarit.

Ky informacion është bërë i ditur në faqen e fshatit ku thuhet se paralajmërimi i nisjes së iftarit me krismën e topit është një risi që e ka mundësuar një bashkëfshatar i i tyre.

Të fundit