Rasti Arjeta, drejtoresha dënohet dy vjet burg me kusht
Maqedoni

Rasti Arjeta, drejtoresha dënohet dy vjet burg me kusht

Dy vjet burg me kusht për ish-drejtoreshën e shkollës ekonomike të Tetovës, Ramie Kurtishi. Gjykata Themelore e Tetovës këtë dënim e bazoi për kryerje të veprës penale, mos zbatim të vendimit gjyqësorë. Gjobë në vlerë prej 150 mijë denarësh iu shqiptua edhe shkollës ekonomike “8 shtatori”.

Related posts

Osmani: Vetëdija personale është masa dhe mbrojtja më e madhe, secili të jetë polic dhe mjek për vete

Televizioni Koha

Artan Grubi merr dy pozita në qeverinë e re të Maqedonisë së Veriut

Televizioni Koha

Koalicioni ASH -AAA, javën e ardhshme nënshkruhet marrëveshja

Televizioni Koha

Leave a Comment