Rasti i vetëm i konfirmuar me Covid-19, në komunën e Zhelinës, më në fund rezultoi negativ. - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rasti i vetëm i konfirmuar me Covid-19, në komunën e Zhelinës, më në fund rezultoi negativ.

NJË LAJM I MIRË!

Rasti i vetëm i konfirmuar me Covid-19, në komunën e Zhelinës, më në fund rezultoi negativ.
Na gëzon fakti shumë që, nga sot, në komunën e Zhelinës nuk kemi asnjë rast me virusin Covid-19  ka shkruar në profilin e tij në FB kryetari i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu

Related posts

8 Marsi,fëmijët e kopshtit “Rinia”, në vizitë te Arifi

Televizioni Koha

Në “Reket” lëshohen biseda të incizuara mes Kamçevit dhe Boki 13

Televizioni Koha

Partitë tani për tani larg marrëveshjes për datë për zgjedhjet

Televizioni Koha

Leave a Comment