“Reket” vazhdon më 25 dhe 26 maj – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

“Reket” vazhdon më 25 dhe 26 maj

Seancat për rastin “Reket”, të përcaktuara për 19 dhe 20 maj, shtyhen për më 25 dhe 26 maj, kumtoi sot Gjykata Themelore Penale në Shkup.

“Për shkak të interesit të mediave dhe vëzhguesve nga organizatat joqeveritare dhe ndërkombëtare që e ndjekin gjykimin me KOK. nr. 116/19, në opinion të njohur si ‘Reket’, informojmë opinionin se me kërkesë të prokurorit publik, vazhdimi i seancës kryesore të përcaktuar më 19 dhe 20 maj të vitit 2020, shtyhet”, njoftojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup

Në seancën e rradhës për “Reket”, është paraparë që fjalë përfundimtare të japin Prokuroria dhe mbrojtja. bs/bsh/

Related posts

Më shumë se një në gjashtë të rinj ka mbetur pa punë për shkak të pandemisë

Televizioni Koha

Bëhen përgatitje për hapje të kopshteve nën protokolle të veçanta

Televizioni Koha

Gjenden mbeturina mjekësore në QS “Boris Trajkovski”, Inspektorët e qytetit hetojnë rastin

Televizioni Koha

Leave a Comment