Rekomandim bankave që t’i paguajnë pensionet deri më 28 mars – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rekomandim bankave që t’i paguajnë pensionet deri më 28 mars

Qeveria i ka rekomanduar bankat që me herët të sigurojnë pagesën e pensioneve gjegjësisht deri para 28 marsit.

“Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike dhe Koordinimin e Dikastereve Ekonomike, Milla Carovska iu drejtua Asociaciont të Bankave të Maqedonisë së Veriut me një kërkesë për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me koronavirusin, që bankat të mundësojnë pagimin e pensioneve në pesë grupe të pensionistëve sipas vlerës së pensionit në ditët e punës nga 25 mars i vitit 2020. Pas marrjes së një njoftimit nga Asociacioni i Bankave të Maqedonisë së Veriut, Kabineti i zëvendëskryeministres Carovska ka propozuar dhe Qeveria ka pranuar t’u rekomandohet bankave afariste të sigurojnë pensione nga 28 marsi, qëndron në komunikatën e pre-shërbimit qeveritar. mb/

Related posts

Rritet numri i infektimeve me COVID-19, më shumë raste aktive Tetovë

Televizioni Koha

Mot me diell dhe i ngrohtë deri në 33 gradë, pasdite shi i mundshëm lokal

Televizioni Koha

Lëvizja BESA ristrukturon nëndegën e fshatit Mateç të komunës së Likovës

Televizioni Koha

Leave a Comment