29/11/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Remzi Abdullahi emërohet zëvendësdrejtor në Drejtorinë e të Ardhurave Publike

Qeveria në seancën e djeshme të radhës ka emëruar si zëvendësdrejtor në Drejtorinë e të Ardhurave Publike, Remzi Abdullahun, mëson “Koha”, i cili vjen në këtë pozitë vjen nga posti i drejtorit të komunikacionit postar dhe anëtar bordi.
Remzi Abdullahi ka lindur në vitin 1981 në Tetovë, mësimet në shkollën e mesme i ka kryer në gjimnazin Kiril Pejçinoviq ndërsa studimet në Universitetin e Tetovës në drejtimin juridik kurse studimet master i ka mbaruar në Prishtinë në drejtimin administrativo-politik.

Nga viti 2006 deri në vitin 2009 ka punuar në Qeverinë e RMV-së kurse nga viti 2010 në Ministrinë e Ekonomisë respektivisht në Inspektoratin e Tregut. Në vitin 2015 ai emërohet drejtor i komunikacionit postar dhe anëtarë bordi në SHQ Posta e Maqedonisë.

Abdullahi është aktiv në politikë tashmë shumë vite. Vjen nga dega e BDI-së në Tetovë dhe gjatë gjithë këtyre viteve ka qenë shumë aktiv në të gjithë proceset zgjedhore, ndërsa drejton edhe nëndegën e BDI-së në Reçicë të Vogël.

Të fundit