29/11/2023
4.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Reparti i Nefrologjisë në Strugë pa ngrohje, ankohen pacientët

Në ISHP Institutin e Nefrologjisë Strugë mungon nxemja qendrore. Pacientët janë ankuar se në ato ambiente ku qëndrojnë nuk ka ngrohje. “E kemi vendosur nënën time në një dhomë të madhe pa ngrohje, radiatorët ishin të ftohtë  ajo ka edhe bronhit kronik”, ankohet një qytetare e cila e kishte dërguar nënën e saj në këtë repart. Në ndërkohë, kemi dërguar pyetje deri Ministria e Shëndetësisë dhe deri më tani nuk ka përgjigje.

Të fundit