01/06/2023
17.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Rezervat valutore në fund të marsit 4.16 miliardë euro

Rezervat devizore në fund të marsit të këtij viti arritën në 4,159,2 milionë euro dhe krahasuar me muajin paraprak shënuan rritje prej 258,7 milionë euro, njoftoi Banka Popullore.

Pjesa më e madhe e rezervave valutore është investuar në letra me vlerë (63.4%), e ndjekur nga monedhat dhe depozitat (26.9%) dhe ari monetar (9.7%).

Të fundit