23/09/2023
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ricaktohet mbledhja për Ligjin për prokurori publike

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi, e ricaktoi seancën e Komisionit për Çështje Evropiane.

Seanca, në vend se në ora 10.00 do të mbahet në ora 13.00.

Në rend dite është Propozim-ligji për prokurori publike dhe Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Këshillin e Prokurorëve Publikë të Republikës së Maqedonisë. .

MEDIAL.mk

Të fundit