Rritet intensiteti në vendkalimet kufitare, pritet prej 15 deri 30 minuta – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rritet intensiteti në vendkalimet kufitare, pritet prej 15 deri 30 minuta

Në vendkalimet kufitare ka frekuencë të rritur të automjeteve. Në VK “Bogorodica” për dalje nga shteti pritet 15 deri 30 minuta, ndërsa në VK “Tabanoc” për hyrje në shtet rreth 30 minuta.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është rritur dhe po zhvillohet nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Gjenden dy fëmijë të vegjël të mbyllur në makinë

Televizioni Koha

BDI hap të gjitha shtabet zgjedhore komunale në sheshet e vendbanimeve

Televizioni Koha

Pensionistët në Tetovë presin në radhë për të marr pensionet e tyre

Televizioni Koha

Leave a Comment