03/10/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sa i njeh Pendarovski shqiptarët?! 

Kandidati për President, Stevo Pendarovski i pyetur çfarë mendon për njerëzit që thonë se kam miq shqiptar ai u përgjigj se, “mendoj se nuk kanë asnjë mik të sinqertë shqiptarë”- tha Pendarovski.

Ndërsa i pyetur për fetë e shqiptarëve mesa duket ai i njihte mire, dhe u përgjigj saktësisht.

Tre, janë bazike, ndoshta ka edhe disa më të vogla, nuk dua të them, që mos më keqkuptojnë, sepse u përgjigja për miq shqiptarë, kur potencojnë, unë mund por nuk do ta bëj atë, të numëroj së paku tre miq të mi të afërt shumëvjeçar, nga të cilat njëri është shqiptarë mysliman, tjetri shqiptarë ortodoks, i treti shqiptarë katolik- tha Pendarovski.

Të fundit