Seancë e Qeverisë, temat e antikorrupsionit në programet shkollore – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Seancë e Qeverisë, temat e antikorrupsionit në programet shkollore

Informacioni për projekt strategjinë për Mbrojtje të Republikës së Maqedonisë së Veriut si edhe propozim vendimi për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës për pjesëmarrje në operacionet paqeruajtëse “Mbështetje e vendosur” në Afganistan dhe në misionin e Bashkimit Evropian “ALTEA” në Bosnjë e Hercegovinë, janë në rendin e ditës të seancës së rregullt të sotme të Qeverisë.

“Me propozimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në këtë seancë Qeveria do të informohet rreth aktiviteteve për zbatimin e masave kryesore të nën dimensionit për Antikorrupsion nga “Strategjia për Evropën Juglindore 2020”, për mënyrën më të përshtatshme të vendosjes së temave për antikorrupsion në kuadër të programit vjetor të shkollave”, paralajmëroi pres shërbimi i Qeverisë.

Related posts

Edhe dy të vdekur nga koronavirusi në Serbi, 384 të infektuar

Televizioni Koha

Pavarësia në gjyqësor: RMV ende nuk e ka larguar ministrin e Drejtësisë prej Këshillit Gjyqësor, pavarësisht thirrjeve të GREKO-s

Televizioni Koha

Qytetarët e Maqedonisë ende nuk mund të udhëtojnë në Gjermani si turistë

Televizioni Koha

Leave a Comment