Sejdiu: Do të tejkalohet kjo situatë, zgjedhjet duhet të mbahen – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sejdiu: Do të tejkalohet kjo situatë, zgjedhjet duhet të mbahen

Anëtari i kryesisë qendrore të Lëvizjea BESA, Blerim Sejdiu  mbrëm  në Tv21, ku diskutoheej rreth mbajtjes së zgjedhjeve. Sejdiu ka thënë se Besa ka kërkuar gjithmonë zgjedhje, dhe se sipas Sejdiut, Besa ka qenë nga partitë e vetme që ka kërkuar më shpesh që të ketë.

 

Më tej ai ka thënë se qytetarët duhet të dalin nga kjo situatë ku ndodhemi, e kjo situatë tejkalohet vetëm duke mbajtur zgjedhje. Sejdiu gjithashtu ka thënë se vendit i duhen institucione kredibile e cila do të menaxhonte më mirë situata të tilla.

Related posts

Partitë po negociojnë, rrjedhin afatet për krijimin e qeverisë së re

Televizioni Koha

Pendarovski: Mund të mos pranohen rezultatet, por jo të bojkotohet regjistrimi

Televizioni Koha

Кompania Ecolog International nga Tetova sot ka dhuruar 10 autoambulanca për shtëpitë e shëndetit në vend

Televizioni Koha

Leave a Comment