Sektori për Punëve të Brendshme – Tetovë me shef të ri – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sektori për Punëve të Brendshme – Tetovë me shef të ri

Goce Jankulloski është shefi i ri i Sektorit për Punë të Brendshme – Tetovë, i cili vjen nga departamenti i policisë në Grupçin.

“Nga 16 shkurti i vitit 2020 me vendim të ministrit teknik të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, për shef në SPB – Tetovë është vendosur Goce Jankullovski në vend të Amir Dalipit i cili tani është shef plotësues”, shprehen nga SPB – Tetovë, njofton Telegrafi Maqedoni.
Jankullovski është nga Bërvenica dhe është 47 vjet. Në departamentin e policisë në Grupçin ka qenë inspektor për prevenim./Telegrafi/

Related posts

Më shumë borë në Gjurishte, më ftohtë në Hanet e Mavrovës

Televizioni Koha

Një polic ka qëlluar gjatë kontrollit të armës, nuk ka të lënduar

Televizioni Koha

Dita Botërore Veshkave-rreth 200 mijë qytetarë në Maqedoni kanë sëmundje të veshkave

Televizioni Koha

Leave a Comment