Sela sfidon Ahmetin për debat televiziv – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sela sfidon Ahmetin për debat televiziv

Zyrtarët më të lartë të Aleancës për Shqiptarët kanë filluar një fushatë për debat televiziv mes kryetarit të kësaj partie, Ziadin Sela dhe oponentit të tij nga BDI, Ali Ahmeti.Sekretari i Aleancës, Arben Taravari ka publikuat edhe një thirje publike ku shkruan arsyet e debatit:
#DuamDebat sepse pa debat nuk ka demokraci. #DuamDebat sepse populli ka të drejtë të kuptojë kush duhet ta përfaqsojë. #DuamDebat sepse nuk jemi më pak të mençur se popujt tjerë.
#DuamDebat se nuk jemi Dele!

Related posts

Gjithsej 1.814.263 qytetarë kanë të drejtë vote, premtimet e partive dhe zënkat ,me tempo të përforcuar

Televizioni Koha

MPB: Për 70 persona janë dhënë vendime për izolim, janë regjistruar 461 shkelje për mosmbajtje të maskave

Televizioni Koha

RMV, më 5 tetor hapet regjistrimi për afatin e nëntorit për vizë pune në Gjermani

Televizioni Koha

Leave a Comment