Shefja e kabinetit të Zaevit punësoi djalin – Tv Koha
Maqedoni

Shefja e kabinetit të Zaevit punësoi djalin

hefja e kabinetit të kryeministrit Zoran Zaev ka punësuar djalin në një ndërmarrje shtetërore. Bëhet fjalë për Mirjana Janevën, bashkëpunëtoren disavjecare të kryeministrit, e cila ka shërbyer edhe gjatë kohës kur Zaev ka qenë kryetar komune në Strumicë.

Sipas portaleve të afërta me opozitën, Janeva ka punësuar djalin e saj Miki Tashev në Ndërmarrjen Shtetërore për Menaxhim me hapësirat banesore dhe afariste, në filialin në Strumicë. Ai është punësuar si nëpunës me arsim të mesëm.

Related posts

Junker: Perspektiva evropiane e Ballkanit Perëndimor është çështje e luftës ose paqes

Televizioni Koha

MPB Maqedoni apelon për kujdes: Në “Tik Tok” bëhen thirrje për vetvrasje të fëmijëve

Televizioni Koha

Vaksinat në RMV: Jo këtë të premte, të mërkurën tjetër

Televizioni Koha

Leave a Comment