Sheqerinska: NATO bën vend për flamurin tonë në selinë në Bruksel – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sheqerinska: NATO bën vend për flamurin tonë në selinë në Bruksel

Në selinë NATO-s më Bruksel po bëhen përgatitje për vendosjen e flamurit të Maqedonisë. Ministrja e Sheqerinska njoftoi se misioni i Maqedonisë së Veriut ka rritur të incizojnë përgatitjet.

“Misioni ynë arriti të incizojë në video ku shihet se si para selisë së NATO-s po sigurohet hapësirë për shtizën tonë dhe po sigurohet vend për vendin tonë njëjtë si 30 vendet tjra. Për çdo ditë këto lajme të mira na tregojnë se asgjë nuk do të jetë njëjtë”, thotë Sheqerinska, njofton Telegrafi Maqedoni.
Videon e përgatitjeve në Bruksel e publikoi në rrjetet sociale zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Andrej Zhernovski.

Related posts

BDI vazhdon përkujdesjen për fëmijët me nevoja të veçanta

Televizioni Koha

Paketa me ndihma humanitare për njerëzit viktima të dhunës në familje dhe prindërve beqarë

Televizioni Koha

VMRO-DPMNE: Pushteti është i paaftë të ballafaqohet me koronën, fajin e kërkon te qytetarët

Televizioni Koha

Leave a Comment