Shërohet foshnja 4-muajshe në Shkup, priten rezultatet e nënës – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shërohet foshnja 4-muajshe në Shkup, priten rezultatet e nënës

Klinika Infektive në Shkup demanton kritikat e Aleksandra Angelova, nëna e foshnjës katër muajshe që u infektua me coronavirus.

“Në këtë gjendje të jashtëzakonshme dhe punën që e bëjnë punonjësit e Klinikës Infektive në luftën kundër coronavirusit, deri tani nuk kemi pasur reagime apo pakënaqësi nga trajtimi në klinikë. Në vjen keq që një pakënaqësi të tillë e marrim vesh nga mediat sociale, dhe jo gjatë shërimit që zgjati 14 ditë”, thuhet në demantin e klinikës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga kjo klinikë i demantojnë në mënyrë të plotë të thënat e nënës së foshnjës e cila thotë se “po rrinë në spital dhe asnjë mjek gjatë asaj kohe nuk ka ardhur t’ju tregojë rezultatet e testimeve për Covid-19”.

“Sqarojmë se nënës disa herë i është sqaruar gjendja shëndetësore e fëmijës. Fëmija vazhdimisht është kontrolluar”, shprehen nga klinika duke shtuar se nënës i janë siguruar të gjitha kushtet si ujë të nxehtë, kozmetikë për foshnjën dhe produkte tjera.

Ata thonë se sot nuk do të lirohen nga spitali për shkak të fëmijës që ka rezultuar negativ po për shkak pritjes së rezultateve të nënës.

“E rëndësishmja është se edhe foshnja edhe nëna janë në gjendje të mirë shëndetësore”, shprehen nga klinika duke sqaruar se po kuptojnë mosdurimin e pacientëve por duhet të respektohen të gjitha protokollet./Telegrafi/

Related posts

Nënshkrim i Memorandumit për bashkëpunim me të gjitha komunat dhe Qytetit të Shkupit (drejtpërdrejtë)

Televizioni Koha

Qendra pranuese për emigrantë në Gjevgjeli mori ndihmë gjermane në pajisje mbrojtëse

Televizioni Koha

Sot Komisioni shqyrton lejimin e dasmave në restorante

Televizioni Koha

Leave a Comment