01/12/2023
13.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

SHKASH”Xheladin Zeqiri”-Tetovë ; Anëtare e shoqërisë te grupi i valleve për fëmijë Zara Neziri, fituese e festivalit “Bletëzat”2023

Zara, fituese e festivalit “Bletëzat” 🏆🐝
Anëtare e shoqërisë te grupi i valleve për fëmijë.
Zara e vazhdon traditën familjare në SHKASH”Xheladin Zeqiri”-Tetovë, rrugëtimin e nisur nga nëna Anita Aziri dhe gjyshi Azir Aziri, të cilët dhanë kontribut të jashtëzakonshëm në shoqërinë tonë.
Urime dhe të priftë e mbara në këtë rrugëtim e dashura Zara ❤️

Të fundit