Shkollat kanë kushte, MASH-i nuk u jep leje - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shkollat kanë kushte, MASH-i nuk u jep leje

I ashpër ishte edhe reagimi i drejtorit të shkollës së mesme “28 Nëntori”, Ramadan Imeri në lidhje me mënyrën e MASH-it për lejet për mënyrën e mbajtjes të mësimit.

“Objekti i shkollës ’28 Nëntori’ është një objekt i ri i cili i plotëson të gjitha kushtet me mësim me prezencë fizike. Gjatë kohës që kaloi i kemi realizuar të gjitha obligimet që dalin nga protokollet e punës së shkollave, kurse profesorët janë të gatshëm për realizimin e mësimit me prezencë fizike.

Po të njëjtin qëndrim e patën edhe inspektorët e arsimit që vizituan shkollën tonë dhe tani shohim se shkolla jonë nuk është në mesin e shkollave të mesme për të realizuar mësim me prezencë fizike”, u ankua drejtori Imeri

Related posts

VMRO-DPMNE: Zaev kërkon amnisti për veten dhe ndjekësit e tij

Televizioni Koha

Gerulanos: Çmimet e ulëta të derivateve të naftës janë një mundësi për ekonominë e Maqedonisë

Televizioni Koha

Pandemia mund ta “falimentojë” gastronominë

Televizioni Koha

Leave a Comment