Shkup, 79 raste me verdhëz moshat shkollore më të prekurat nga kjo sëmundje – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shkup, 79 raste me verdhëz moshat shkollore më të prekurat nga kjo sëmundje

Janë shënuar 79 raste me verdhëz në Shkup. Moshat shkollore më të prekurat nga kjo sëmundje. Komuna e Gjorçe Petrovit dhe ajo e Sarajit rezultojnë me më shumë të prekur, ndërkaq raste sporadike ka dhe në shumë komuna tjera të Shkupit.

Epidemiologët alarmojnë për përhapje të madhe të sëmundjes ngjitëse me fillimin e gjysmë vjetorit të dytë shkollor ndërkaq bëjnë thirrje deri te autoritetet shkollore që të kenë kujdes me higjienën nëpër tualetet e shkollave, pasi ato llogariten si burim i sëmundjes.koha.mk

Related posts

MASH: PLATFORMA KOMBËTARE E KAPSHME PËR NXËNËSIT DHE PRINDËRIT

Televizioni Koha

Xhaferi sot duhet të zgjidhet kryetar edhe i përbërjes së re parlamentare

Televizioni Koha

Frçkoski: Marrëveshjet e Prespës dhe Fqinjësisë së Mirë janë të shkëlqyera

Televizioni Koha

Leave a Comment