Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Shkupi me më së shumti raste aktive me Kovid-19, më së shumti në Çair dhe Saraj - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shkupi me më së shumti raste aktive me Kovid-19, më së shumti në Çair dhe Saraj

Më së shumti raste aktive nga Kovid-19 ka në Shkup, pas të cilit vijojnë Tetova, Shtipi, Kumanova dhe Velesi. Të dhënat e Institutit për shëndet publik tregojnë se në vend, në këtë moment ka gjithsej 6060 raste aktive. Prej tyre, 298 janë në Shkup, 83 në Tetovë, 68 në Shtip, 55 në Kumanovë dhe 27 në Veles.

Nga komunat në Shkup dhe rrethinë, më së shumti raste aktive janë evidentuar në Çair, Saraj dhe Butel. Në Çair ka 73 raste, në Saraj 44, në Butel 37, ndërsa nga rreth 30-të raste, ose më saktë 33 në Aerodrom dhe 31 në Gazi Babë.

Në Studeniçan dhe Karposh, sipas të dhënave të fundit të ISHP-së, janë regjistruar 13 raste aktive, në Kisella Vodë 11, në Ilinden, Shuto Orizarë dhe Gjorçe Petrov 9, në Qendër 8, në Petrovec 4 dhe në Haraçinë dhe Sopishtë nga dy raste aktive. bsh/

Related posts

Taravari: Pas fitoreve të shumta që në raundin e parë do kemi qeveri të re

Televizioni Koha

MSHIA vendosi veglën për paraqitje të presioneve gjatë kohës së fushatës zgjedhore

Televizioni Koha

Ndryshime në Ligjin për sigurim shëndetësor!

Televizioni Koha

Leave a Comment