23/09/2023
33.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

SHMKM “Nikolla Shtejn” – Tetovë.Fituese e projektit “Punoj dhe mësoj kujdesin intensiv”

Sot po e ndaj një lajm shumë të mirë për SHMKM “Nikolla Shtejn” – Tetovë. Jemi fitues të projektit “Punoj dhe mësoj kujdesin intensiv”. Ky projekt ambicioz dhe voluminoz do të realizohet në bashkëpunim me #Regional_Challenge_Fund #Chember_investment_forum_Western_balkans_6 #German_cooperation #KFW #Spitalin_e_Tetovës dhe #Spitalin_e_Gostivarit.
Një falenderim të veçant për kolegët që punuan fuqishëm që ky projekt të arrihet.
Suksese për kolegët dhe nxënësit e shkollës sonë.
Një falenderim të posaçëm për
Ambasadën e Republikës Federale të Gjermanisë në Maqedoninë e Veriut dhe
ekselencën e tij z. #Otto_Graf  ka shkruar në postimin e tijë në FB drejtori i shkollës Binas Pajaziti.

Të fundit