24/09/2023
22.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shpallet konkursi për regjistrim në shkollë të mesme për vitin 2022/2023

Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot e publikoi Konkursin për regjistrimin e nxënësve në shkollat e mesme publike për vitin shkollor 2022/2023.

Në Konkursin e shpallur renditen kushtet për regjistrim dhe kriteret për përzgjedhjen e nxënësve, dokumentet e nevojshme për regjistrim, lëndët mësimore nga arsimi fillor të cilat janë parashikuar në kriteret e renditjes së suksesit të nxënësve, afatet për regjistrim dhe udhëzim për zhvillimin e konkursit.

Afati i parë i nxënësve do të jetë më 14 dhe 15 qershor të vitit 2022, afati i dytë më 21 dhe 22 qershor të vitit 2022, ndërsa afati i tretë më 28 qershor të vitit 2022.

Të fundit