Shpërthen zjarr në Kërçovë – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shpërthen zjarr në Kërçovë

Aktualisht në fshatin Kolibarë të Kërçovës, një zjarr i madh pyjor po përhapet në zonën e fshatit. Bashkësia lokale e këtij fshati doli me një apel para fshatarëve, veçanërisht të rinjve, që të bashkohen në shuarjen e këtij zjarri.

“Brigada e zjarrfikësve të Kërçovës tashmë është në terren dhe së bashku me popullsinë vendase po luftojnë për ta mbajtur zjarrin nën kontroll. Vështirësia është terreni i paarritshëm, dhe tashmë ka përfaqësues të ndërmarrjes pyjore Lopushnik, përfaqësues të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe përfaqësues të vetëqeverisjes lokale. Prioriteti ynë i parë është të mbrojmë shtëpitë tona dhe ta mbajmë nën kontroll zjarrin”, informon Darko Grgoski nga Brigada e Zjarrfikësve-Kërçovë.

Ai tha se zjarrfikësit pritet të ndërhyjnë së shpejti.

Related posts

“Evzoni” i mbyllur për komunikacion për shkak të grevës së doganierëve grekë

Televizioni Koha

Refuzohet ASH, KSHZ i kërkon BESËS të propozojë vëzhgues zyrtar (DOKUMENT)

Televizioni Koha

Dibra kërkon të hapet një pikë për testim dhe aparate për ndjekjen e gjendjes së të prekurve

Televizioni Koha

Leave a Comment