03/10/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shqiptarët e njësisë së tretë zgjedhore mirëpresin kandidaturën e Bekim Tateshit

Votuesit shqiptarë në njësinë numër 3, do të kenë mundësi që kësaj radhe në Zgjedhjet Parlamentare për herë të parë të votojnë Aleancën për Shqiptarët. Partia e udhëhequr nga Ziadin Sela, ka vendosur që në këtë zonë zgjedhore të jetë bartës liste doktor Bekim Tateshi, dhe pas tij Halit Ferati.

Qytetarët pas publikimit të lajmit, kanë përshëndetur Aleancën për Shqiptarët, për vendimin e marrë që në këto zgjedhje të garon edhe në njësinë zgjedhore numër 3.

Të fundit