03/10/2023
11.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shtrenjtohet çmimi naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës. Çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të shtrenjtohen për 2.50 denarë për litër, ndërsa EURODIZEL për 1 denarë.

Vaji Ekstra i Lehtë për Amvisëri do të shtrenjtohet për 1.50 denarë për litër.

Pas mesnate këto do të jenë çmimet maksimale të derivateve të naftës:

EUROSUPER BS-95 do të shitet për 84,00 denarë për litër

EUROSUPER BS-98 do të shitet për 86,00 denarë për litër

EURODIZEL do të shitet për 85,50 denarë për litër

Vaj Ekstra i Lehtë për Amvisëri 84,00 denarë për litër.

Të fundit