30/11/2023
8.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Shtrenjtohet sërish nafta

Çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë do të shtrenjtohet për gjysmë denari pas mesnatës, përcjell TV21. Këtë e bëri të ditur sot Komisioni Rregullator i Energjetikës. Çmimi i benzinës mbetet i pandryshuar.

Çmimet e derivateve sipas vendimit aktual:

Nafta: 81.00 denarë/l

Vaji ekstra i lehtë: 79,00 denarë/l

Benzina BS-95: 76,00 denarë/l

Benzina BS-98: 78,05 denarë/l

Të fundit