28/03/2023
2.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

”Shtresat” Ekspozita e piktores Nora Halimi prezentohet para publikut tetovar

Piktorja tetovare Nora Halimi mbrëmë ka hapur ekspozitën e saj të titulluar “Shtresat” në galerinë e arteve pamore në Tetovë.

Kjo ekspozitë është hapur një muaj më parë në qendrën kulturore të Maqedonisë në Nju Jork. Ndërkaq, para publikut tetovar kjo ekspozitë vjen me disa ndryshime.

Koncepti I poezisë…. Për Galerinë e Arteve pamore në Tetovë, kjo ekspozitë është e veçantë, thotë drejtori I galerisë Ilir Kurtishi.

Në ekspozitën e mbrëmshme të piktores Nora Halimi, ishin të pranishëm shumë mysafirë,koleg të saj, piktorë, artistë, personalitete të ndryshme nga jeta kulturore dhe shoqërore .TV KOHA

Të fundit