Maqedoni

Shuarja e Sekretariatit, Osmani mohon përçarjet në BDI

“Përpjekjet për avancimin e Sekretariatit janë të kamotshme, kanë filluar me analizën kualitative të MO-së. Ku është konstatuar se sekretariatet janë shërbime tekniko administrative dhe koordinuese në Qeveri, pa pushtet ekzekutiv, pa mundësi për të propozuar ligje, pa mundësi për të pasur organe brenda tyre. Prandaj Ligjin për përdorimin e gjuhëve nuk e ka propozuar sekretariati por Ministria e Drejtësie, për shkak se Sekretariatet nuk kanë mundësi të propozojnë ligje. Andaj është vlerësuar që Sekretariati të shndërrohet në Ministri”, deklaroi Bujar Osmani, zv. Kryeministër.

Sipas tij në BDI nuk ka përçarje, por përkundrazi është më e unifikuar se kur më parë.

“BDI-ja është më se e unifikuar dhe po realizon programin e saj”, tha Osmani.

 

Related posts

Kamioni godet për vdekje shkupjanen

Televizioni Koha

Mbyllje e përkohshme e rrugës Kaçanik – kufiri me Maqedoninë prej sot deri më 2 prill

Televizioni Koha

Carovska: Sigurojmë qasje të barabartë të fëmijëve romë në kopshte

Televizioni Koha

Leave a Comment