Sigurohen ushqime dhe ujë për shtetasit maqedonas të bllokuar në kufirin Itali-Slloveni – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sigurohen ushqime dhe ujë për shtetasit maqedonas të bllokuar në kufirin Itali-Slloveni

Është siguruar ushqim dhe ujë për shoferët maqedonas të cilët kanë mbetur të bllokuar në pikën kufitare mes Italisë dhe Sllovenisë. Ambasada e Maqedonisë në Lubjanë njoftoi se ka siguruar gjërat e nevojshme dhe me leje të zyrtarëve kufitar janë dorëzuar deri tek shtetasit e bllokuar. Nga ambasada theksojnë se në rast se ka nevojë shtetasit do të furnizohen edhe me ilaçe. Nga Ministria e Punëve të Jashtme njoftojnë se ministri Nikolla Dimitrov ka zhvilluar bisedë telefonike me homologun e tij slloven Anzhe Llogar me qëllim që të gjendet një zgjidhje për transportuesit e bllokuar. Në kufirin italioano-slloven kanë mbetur të bllokuar rreth 3.000 transportues.

Related posts

Filipçe: Para nesh një periudhë e qetë, për zgjedhjet dhe të gjitha masat e procesit bazuar në parametrat që i analizojmë

Televizioni Koha

Në 24 orët e fundit, 651 njerëz vdiqën nga coronavirusi në Itali

Televizioni Koha

Numri i shfrytëzuesve në transportin publik në Londër do të ulet për 85 për qind

Televizioni Koha

Leave a Comment