02/12/2023
14 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Siti Moll Shkup” evakuohet për shkak të alarmit për bombë

Qendra tregtare “Siti Moll Shkup” në lagjen e Karposhit për momentin po evakuohet për shkak të alarmit për bombë.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme për MIA-n deklaruan se deri tek ta ka arritur informacion për alarm për bombë të vendosur pas çka në terren janë dërguar ekipe të policisë.

Në terren është edhe ekipi i Brigadës së zjarrfikësve me një automjet dhe katër zjarrfikës.

Sipas dëshmitarëve okularë, në qendrën tregtare janë kyçur të gjithë alarmet dhe është kërkurar evakuim urgjent. fb/

Të fundit