06/06/2023
19.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Sllovenia i shfuqizon pothuajse të gjitha masat kundër Kovid-19

Sllovenia sot i ka shfuqizuar pothuajse të gjitha masat anti-kovid, përveç mbajtjes së maskave në ambiente të mbyllura. Dëshmi për tejkalim të Kovid-19, vaksinim apo test negativ do të kërkohet vetëm në institucionet shëndetësore, shtëpitë për të moshuar dhe burgje.

Sipas vendimit qeveritar të shtunën, nuk ka më kufizime për numrin e njerëzve në qendrat tregtare, objektet e hotelerisë dhe çfarëdo ngjarje tjetër, njofton STA.

Janë shfuqizuar edhe kufizimet në periudhën e punës në objekte hotelierike, ndërsa klubet e natës mund të hapën përsëri. Rekomandohet mbajtja e maskës në ambiente të hapura në qoftë se nuk mund të ketë distancë prej 1.5 metra.

Të fundit